Michael Joseph Jackson (29. elokuudu 195825. kezäkuudu 2009), oli yhtysvaldulaine pajattai.[11]

Michael Jackson
Portriettu
Roindunimi: angl. Michael Joseph Jackson
Ammatti: tanssija, laulaja-lauluntekijä, liikehenkilö, filantrooppi, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, runoilii, elämäkertakirjoittaja, tuottaja, koreografi, kinoartistu, beatboxaaja, ozuttelii, yrittäjä, muusikko, recording artist
Rodivui: 29. elokuudu 1958(1958-08-29)[1][2][3][4][5][6][7][8]
Roindukohtu:
kanzalližus:
Kuoli: 25. kezäkuudu 2009(2009-06-25)[9][1][10][2][3][4][5][6][7][8] (50 года)
Kuolendukohtu:
Tuatto: Joseph Jackson[d]
Muamo: Katherine Jackson[d]
Ukko / akku: Lisa Marie Presley[d] и Deborah Rowe[d]
Lapset: Prince Michael Jackson I[d], Paris Jackson[d] и Prince Michael Jackson II[d]
Nimikirjutus: Michael Jackson signature.svg

DiskografiiKohendele

Al'boumatKohendele

  • Got to Be There (1972)
  • Ben (1972)
  • Music and Me (1973)
  • Forever, Michael (1975)
  • Off the Wall (1979)
  • Thriller (1982)
  • Bad (1987)
  • Dangerous (1991)
  • HIStory: Past, Present and Future, Book I (1995)
  • Invincible (2001)
  • Michael (2010)
  • Xscape (2014)

Aihies muijalKohendele

  1. 1,0 1,1 1,2 Немецкая национальная библиотека, Берлинская государственная библиотека, Баварская государственная библиотека, Австрийская национальная библиотека Record #118711083 Проверено 9 апреля 2014. Citaciihaireh: Virheellinen <ref>-elementti; nimi ”Q36578” on määritetty usean kerran eri sisällöillä Citaciihaireh: Virheellinen <ref>-elementti; nimi ”Q36578” on määritetty usean kerran eri sisällöillä
  2. 2,0 2,1 Jackson, Michael, 1958-2009 Проверено 9 октября 2017. Citaciihaireh: Virheellinen <ref>-elementti; nimi ”Q29861311” on määritetty usean kerran eri sisällöillä
  3. 3,0 3,1 Michael Jackson Проверено 9 октября 2017. Citaciihaireh: Virheellinen <ref>-elementti; nimi ”Q63056” on määritetty usean kerran eri sisällöillä
  4. 4,0 4,1 Babelio Проверено 9 октября 2017.
  5. 5,0 5,1 Discogs Проверено 9 октября 2017.
  6. 6,0 6,1 Nederlandse Top 40 Проверено 9 октября 2017.
  7. 7,0 7,1 Munzinger Archiv Проверено 9 октября 2017.
  8. 8,0 8,1 Michael Joseph Jackson Проверено 9 октября 2017. Citaciihaireh: Virheellinen <ref>-elementti; nimi ”Q237227” on määritetty usean kerran eri sisällöillä
  9. 9,0 9,1 Michael Jackson Artist Biography by Steve HueyAllMusic. Проверено 14 июля 2015.
  10. Bibliothèque nationale de France идентификатор BNF Проверено 10 октября 2015.
  11. Michael Jackson|Osoite = http://www.allmusic.com/artist/michael-jackson-mn0000467203/biography%7CJulkaisija = AllMusic.com|Viitattu =