Michael Joseph Jackson (29. elokuudu 195825. kezäkuudu 2009), oli yhtysvaldulaine pajattai.[11]

Michael Jackson
Portriettu
Roindunimi: angl. Michael Joseph Jackson
Ammatti: tanssija, laulaja-lauluntekijä, liikehenkilö, filantrooppi, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, runoilii, elämäkertakirjoittaja, tuottaja, koreografi, kinoartistu, beatboxaaja, ozuttelii, yrittäjä, muusikko, recording artist
Rodivui: 29. elokuudu 1958(1958-08-29)[1][2][3][4][5][6][7][8]
Roindukohtu: Gary[d], Lake County[d], Indiana[d], Amierikan Yhtysvallat
kanzalližus: Flag of the United States.svg Amierikan Yhtysvallat
Kuoli: 25. kezäkuudu 2009(2009-06-25)[9][1][10][2][3][4][5][6][7][8] (50 лет)
Kuolendukohtu: Los Angeles[d], Kalifornia[d], Amierikan Yhtysvallat[1][9]
Tuatto: Joseph Jackson[d]
Muamo: Katherine Jackson[d]
Ukko / akku: Lisa Marie Presley[d] и Deborah Rowe[d]
Lapset: Prince Michael Jackson I[d], Paris Jackson[d] и Prince Michael Jackson II[d]
Nimikirjutus: Michael Jackson signature.svg

DiskografiiKohendele

Al'boumatKohendele

  • Got to Be There (1972)
  • Ben (1972)
  • Music and Me (1973)
  • Forever, Michael (1975)
  • Off the Wall (1979)
  • Thriller (1982)
  • Bad (1987)
  • Dangerous (1991)
  • HIStory: Past, Present and Future, Book I (1995)
  • Invincible (2001)
  • Michael (2010)
  • Xscape (2014)

Aihies muijalKohendele

  1. 1,0 1,1 1,2 Немецкая национальная библиотека, Берлинская государственная библиотека, Баварская государственная библиотека, Австрийская национальная библиотека Record #118711083 Проверено 9 апреля 2014. Citaciihaireh: Virheellinen <ref>-elementti; nimi ”Q36578” on määritetty usean kerran eri sisällöillä Citaciihaireh: Virheellinen <ref>-elementti; nimi ”Q36578” on määritetty usean kerran eri sisällöillä
  2. 2,0 2,1 SNAC Проверено 9 октября 2017.
  3. 3,0 3,1 Find a Grave Проверено 9 октября 2017.
  4. 4,0 4,1 Babelio Проверено 9 октября 2017.
  5. 5,0 5,1 Discogs Проверено 9 октября 2017.
  6. 6,0 6,1 Nederlandse Top 40 Проверено 9 октября 2017.
  7. 7,0 7,1 Munzinger Archiv Проверено 9 октября 2017.
  8. 8,0 8,1 Энциклопедия Брокгауз Проверено 9 октября 2017.
  9. 9,0 9,1 Michael Jackson Artist Biography by Steve HueyAllMusic. Проверено 14 июля 2015.
  10. идентификатор BNF Проверено 10 октября 2015.
  11. Michael Jackson|Osoite = http://www.allmusic.com/artist/michael-jackson-mn0000467203/biography%7CJulkaisija = AllMusic.com|Viitattu =