Alguperäine tiijosto(1 440 × 904 pikselii, tiijoston suurus: 1,76 MiB, MIME-tiippu: image/png)

Tämä tiijosto on juattu kohtaspäi Wikimedia Commons da sidä voibi käyttiä toizis projektoisgi. Sen kuvavus tiijoston kuvavussivulpäi on alemba.

Yhtehvedo

Kuvavus Image:Solar_sys.jpg with Pluto removed using w:GIMP
Lähteh http://www.nasa.gov/
Luadii
Käyttöoigevus
(Tämän tiijoston uvvellehkäyttö)
Public domain Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa, koska National Aeronautics and Space Administration (NASA) loi sen. Koska Nasa on Yhdysvaltain liittovaltion organisaatio, sen luomat teokset ovat ilman tekijänoikeuden suojaa. ([1][2])
Varoitukset:
Muut versiot [7]

Note:Only description has been changed from Image:Solar_sys.jpg for the template above.

Licenzii

Public domain Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa, koska National Aeronautics and Space Administration (NASA) loi sen. Koska Nasa on Yhdysvaltain liittovaltion organisaatio, sen luomat teokset ovat ilman tekijänoikeuden suojaa. ([8][9])
Varoitukset:

Tiijoston histourii

Painalda päivymiäriä/aigua kaččuo, mittuine tiijosto oli silloi.

Päivymiäry/aiguPieni kuvaSuurusKäyttäiHuomavus
nygöine21. Elokuuta 2006 kello 07.45Pieni kuva versieh 21. Elokuuta 2006 kello 07.451 440 × 904 (1,76 MiB)WillMak050389~commonswiki{{Information |Description=Image:Solar_sys.jpg with Pluto removed using en:GIMP |Source=http://www.nasa.gov/ |Date= |Author= |Permission={{PD-USGov-NASA}} |other_versions=[http://prometheus.jpl.nasa.gov/index.cfm?pageL1=overview] }} Note:Only de

Tädä tiijostuo käyttäjii sivuloi ei ole.

Tiijoston globualline käyttö

Nämmä jällesolijat wikit käytetäh tädä tiijostuo: