Alguperäine tiijosto(1 280 × 960 pikselii, tiijoston suurus: 487 KiB, MIME-tiippu: image/jpeg)

Tämä tiijosto on juattu kohtaspäi Wikimedia Commons da sidä voibi käyttiä toizis projektoisgi. Sen kuvavus tiijoston kuvavussivulpäi on alemba.

Yhtehvedo

Kuvavus Otter in Southwold, Suffolk, England
Otter
Päivymiäry
Lähteh Flickr
Luadii Catherine Trigg

Licenzii

w:fi:Creative Commons
atribucii
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 2.0 Yleinen -lisenssillä.
Voit välläh:
  • jagua – kopiiruija, levittiä da ezittiä tevostu
  • luadie remiksoi – kebjendiä tevostu
Nämmii ehtoloi noudajen:
  • atribucii – Sinul pidäy mainita luadii, andua linku licenzieh da merkitä, ollougo luadii luadinuh muutoksii. Sidä voibi luadie hos mittumal tolkukkahal taval, ga ei nenga, ku andazit ellendiä, ku licenzienandai kannattau sinuu da sinun tämän tevoksen käytändiä.
Tämän tiedoston julkaisi alunperin Flickrissa käyttäjä Catherine Trigg, ks. linkki alkuperäiseen tiedostoon. Bottitunnus FlickreviewR tarkasti sen 9. Kezäkuuta 2007 ja vahvisti, että se lisensoitiin lisenssin cc-by-2.0 ehtojen mukaisesti.

9. Kezäkuuta 2007

Tämä kuva oli aiemmin lisensoitu yllä mainitulla lisenssillä Flickr-sivustolla, mutta sen lisenssiä vaihdettiin myöhemmin tiukemmaksi. Lisenssin vaihto ei kuitenkaan päde kuvasta jo levitettäviin versioihin, sillä Creative Commons -lisenssit ovat peruuttamattomia. Siten tätä kuvaa voi käyttää sekä entisellä lisenssillä että nykyisellä lisenssillä. Katso myös Creative Commonsin FAQ.

العربية  català  čeština  dansk  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  magyar  հայերեն  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  svenska  ไทย  Tagalog  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  正體中文(臺灣)  +/−

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää suomi

0.00357142857142857142 sekunti

aukkosuhde suomi

4,5

57 millimetri

ISO speed englanti

160

image/jpeg

Tiijoston histourii

Painalda päivymiäriä/aigua kaččuo, mittuine tiijosto oli silloi.

Päivymiäry/aiguPieni kuvaSuurusKäyttäiHuomavus
nygöine9. Kezäkuuta 2007 kello 03.23Pieni kuva versieh 9. Kezäkuuta 2007 kello 03.231 280 × 960 (487 KiB)Gustav VH{{Flickr |description=Otter in Southwold, Suffolk, England |flickr_url=http://www.flickr.com/photos/cjtrigg/198148695/ |title=Otter |taken=April 2, 2006 |photographer_url=http://www.flickr.com/photos/cjtrigg/ |photographer=Catherine Trigg |pho

Tämä sivu käyttäy tädä tiijostuo:

Tiijoston globualline käyttö

Nämmä jällesolijat wikit käytetäh tädä tiijostuo:

Kačo ližiä tämän tiijoston globuallizes käytös.

Metatiijot