Failu:БСЭ1. Автограф. Автографы. 5.svg

Alguperäine tiijosto(SVG-failu, nominualizesti 532 × 165 pikselii, tiijoston suurus: 19 KiB)

Tämä tiijosto on juattu kohtaspäi Wikimedia Commons da sidä voibi käyttiä toizis projektoisgi. Sen kuvavus tiijoston kuvavussivulpäi on alemba.

Yhtehvedo

Kuvavus
English: Figure from Autograph article of Great Soviet Encyclopedia, 1st edition
Русский: Иллюстрация к статье Автограф 1-го издания Большой советской энциклопедии
Päivymiäry before 1927
Lähteh Original book's figure automated trace
Luadii Voltaire
Traced by
InfoField
Openvoid
Created with
InfoField
 
Tämä vektorigrafiikkatiedosto luotiin käyttäen apuna ohjelmaa Inkscape .

Licenzii

Tämä kuva on public domainissa, koska tämä kuva on skannattu tai kopioitu tekijänoikeuksiltaan vanhentuneesta kirjasta tai muusta kaksiulotteisesta teoksesta. Koska skannaus tai kopiointi ei ylitä teoskynnystä, myös tämän kuvan katsotaan olevan public domainissa. Kuvan lähde on public domainissa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi, miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa, että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pidempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Hondurasissa tekijänoikeuden yleinen kesto on 75 vuotta, mutta nämä tämä maa käyttävät lyhyimmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla, joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja venäläisten tekijöiden kohdalla, mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitoitujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)


Älä merkitse tällä mallineella maalauksista otettuja valokuvia. Merkitse ne mallineella {{PD-Art}} näin: {{PD-Art|Tekijänoikeusmalline}}. Huomaa, että myös valokuvan on oltava public domainissa, jos maalaus on Pohjois-Euroopassa, Espanjassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sivulla Commons:When to use the PD-scan tag selitetään milloin ja miten tätä mallinetta tulisi käyttää. Tämä malline on tarkoitettu kuviin, joiden kirkkautta, kontrastia, värejä tai terävyyttä on säädetty tai ei tiedetä, onko muutoksia tehty. Nämä muutokset eivät ylitä yleensä teoskynnystä. Tätä mallinetta ei tarvitse käyttää jos kyseessä tiedetään olevan muokkaamaton kuva.


Public domain
This image is taken from the first edition of the Great Soviet Encyclopedia (1926—1947). Copyright on this book has expired and this image is in the public domain.

English | македонски | русский | +/−

Public domain
Tähän teokseen ei ole tekijänoikeutta Venäjällä Venäjän federaation 18. joulukuuta 2006 antaman lain 231-FZ 6. artiklan 1. pykälän perusteella, joka on Venäjän federaation IV lakikirjan toimeenpanoasetus.

Yleensä:

  1. Teoksen tekijä on kuollut ennen 22. kesäkuuta 1941 tai teos on julkaistu ennen 22. kesäkuuta 1941 anonyymisti siten, että tekijä saatiin selville vasta vuonna 1992 tai sen jälkeen
  2. Teoksen tekijä kuoli 22.6.1941–31.12.1942 eikä palvellut eikä muutenkaan työskennellyt Venäjän armeijassa toisen maailmansodan itärintamalla
  3. Teos on kuvakaappaus ammatillisesta elokuvasta tai televisiolähetyksestä, joka julkaistiin ennen vuotta 1954


العربية  Deutsch  English  español  suomi  français  italiano  日本語  македонски  Plattdüütsch  русский  українська  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  +/−

Flag of Russia

Tiijoston histourii

Painalda päivymiäriä/aigua kaččuo, mittuine tiijosto oli silloi.

Päivymiäry/aiguPieni kuvaSuurusKäyttäiHuomavus
nygöine19. Tuhukuuta 2017 kello 22.09Pieni kuva versieh 19. Tuhukuuta 2017 kello 22.09532 × 165 (19 KiB)OpenvoidUser created page with UploadWizard

Tämä sivu käyttäy tädä tiijostuo:

Tiijoston globualline käyttö

Nämmä jällesolijat wikit käytetäh tädä tiijostuo:

Kačo ližiä tämän tiijoston globuallizes käytös.

Metatiijot